Osoite
Kaakkoiskaari 7 A, 53500 Lappeenranta
Puhelin
040-1904321

Huolto

Vesikaton säännöllinen huolto lisää turvallisuutta, korjaustarpeiden ennustettavuutta ja vesikaton elinkaarta. Kun mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa, vältytään muun muassa katon aiheuttamilta kosteusvaurioilta ja hankalilta rakenteiden kuivattamisilta.


Huollot ja korjaukset
Huoltoautomme hoitavat normaalit kattojen huoltoihin liittyvät korjaukset nopeasti ja huolellisesti. Asennamme myös mm. kattoturvatuotteet.

Päivystystyöt
Päivystyspalvelumme on tavoitettavissa 24 h vuorokaudessa.

Huoltosopimus
Huoltosopimus sisältää kattojen perusteellisen huollon vähintään kaksi kertaa vuodessa. Huoltosopimus kattaa sopimuksessa luetellut tehtävät sekä pienet korjaustyöt. Huoltokäynnistä saat raportin, josta ilmenee vesikaton sen hetkinen kunto.

 

Lumenpudotus katolta turvallisesti rakenteita rikkomatta

Kun aurinko pääsee sulattamaan katolla olevaa lunta, lumi/jää voi pudotessaan olla myös hengenvaarallinen ihmisille. Ammattitaitoisesti hoidettu katolla olevan lumikuorman pudottaminen tehdään aina työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Näin ollen toimenpide on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille.

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Raskas lumi painaa katon rakenteita ja voi pahimmillaan vaurioittaa niitä merkittävästi. Lumenpudotus on aina turvallinen myös vesikaton rakenteille. Työ tehdään tilanteeseen sopivilla välineillä Samassa yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös vesikatolle vuototarkastus.

Lumenpudotus-sopimus jo ennakkoon!
Kokemuksesta tiedämme, että silloin kun lumikuormat ovat painavimmat ja lumenpudottamisen tarve kaikkein suurin, ammattitaitoisten lumenpudottajien saaminen oman kiinteistön katolle voi olla haasteellista. Meidän kanssa voitte sopia talven lumenpudotuksista jo ennakkoon.

Pudotustyöt tehdään turvallisuusmääräysten mukaisesti, jolloin huomioidaan niin pudottajien oma kuin myös asukkaiden/ohikulkijoiden turvallisuus. Oikeanlaiset työtavat ja parhaat työvälineet eivät riko vesikattoa lumenpudotuksen yhteydessä.

 

Kannamme vastuun työstämme ja vielä keväällä lumien sulamisen jälkeen tarkistamaan, että katto on talven jäljiltä kunnossa.
Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.