Osoite
Kaakkoiskaari 7 A, 53500 Lappeenranta
Puhelin
040-1904321

Urakointi

Tarjoamme täyden palvelun ratkaisuja bitumiurakointiin ja vedeneristämiseen: katoille, piha- ja autokansille, sekä sokkeleille. Meiltä saat kokonaispalvelu, joka ulottuu suunnitteluun ja toteutukseen, takuuseen ja huoltoon.

Olemme toimineet Suomessa 26 vuoden ajan ja asentaneet tänä aikana yli 2 miljoonaa neliömetriä kumibitumikermejä. Annamme urakoimillemme katoille kymmenen vuoden takuun. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Keskittämällä projektin kattourakoinnin saat parhaan hyödyn tietotaidostamme.

Vesikatot
Kaksikerrokattamiseen soveltuva kumibitumikermi Tl 2 on kateratkaisu, joissa käytetään kahta päällekkäistä kermiä: aluskermiä ja pintakermiä. Näin saadaan erittäin vahva ja kestävä bitumikate vuosikymmeniksi kaikille loiville katoille.
Tl 1 on yksikerroksinen kumibitumikate, joka voidaan asentaa saneerauskohteissa suoraan vanhan katteen päälle.

Pihakannet
Pihakannen päällä olevan vedeneristyksen tehtävänä on suojata alapuolisia rakenteita. Pihakannen vedeneristys tehdään kaksi- tai useampikerroksisena ratkaisuna ja ns. käännettynä rakenteena eli vedeneristeet asennetaan lämmöneristeiden alapuolelle.

Terassit
Terassien vedeneristys tehdään yleensä käännettynä ratkaisuna, kuten pihakannetkin. Vedeneristys tehdään kaksikerrosratkaisuna.

Perusmuurit
Perusmuurieristykset ovat maan sisään jääviä vedeneristeitä, joilla suojataan maan alapuolelle jääviä rakenteita ja estetään veden pääsy maanalaisiin tiloihin. Perusmuurin vedeneristykset tehdään TL 2 kumibitumikermistä. yksi- tai useampikerroksisena.

Katepal Green
Katepal Green tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita. ja valmistukseen on käytetty hiilipäästönöntä sähköä. Katepal Green bitumikermien hiilijalanjälki on merkittävästi tavanomaista verokkituotetta pienempi. Katepal Green -tuotteiden usiutuvat ja kierrätetyt raaka-aineet ovat huippulaatuisia, ja tuotteiden kestävyys ja takuut vastaavat perinteisiä bitumikermejä.